Radno vrijeme

Svakim radnim danom od 7 do 15 sati. Subota ne radna

Kontakti

E-mail: hvidra.novska1@gmail.com
Telefon: 044 601 090

OBILJEŽEN DAN POLICIJE I BLAGDAN SV. MIHOVILA

Podijeli ovu objavu

Povodom Dana policije i blagdana sv. Mihovila u srijedu, 29. rujna održana je prigodna svečanost u organizaciji Policijske postaje Novska, UHBDRPSMŽ – podružnica Novska i USJPDR Ris Kutina- podružnica Novska.

Tom su prigodom kod spomen ploče ispred Policijske postaje Novska položeni vijenci i zapaljene svijeće poginulim, nestalim i preminulim hrvatskim braniteljima i pripadnicima MUP-a koji su stradali u Domovinskom ratu. Obitelji i kolege policajci PP Novska, predstavnici Udruga iz Domovinskog rata sa zastavama Udruga i svojih ratnih postrojbi, predstavnici Grada Novske, Općina Jasenovac i Lipovljani, brojni građani i mladi, došli su prisjetiti se njihovog doprinosa slobodi i miru i odati im počast.

„Oni su dali svoj život za Hrvatsku u svetom Domovinskom ratu“ uklesano je na Spomen ploči za poginule pripadnike temeljne i specijalne policije Policijske postaje Novska, Predrag Škrbina, Željko Nikić, Zdravko Malnar, Darko Relić, Željko Šlat, Pejo Mijadžiković, Stjepan Mihaljević i Mladen Jakovljević.

Molitvu kod Spomen ploče, predvodio je don Ivo Borić, policijski kapelan i vlč. Perica Matanović, župnik župe bl. Alojzija Stepinca.

Foto: Tomislav Koran / Izvor: RPN

Više vijesti