Radno vrijeme

Svakim radnim danom od 7 do 15 sati. Subota ne radna

Kontakti

E-mail: hvidra.novska1@gmail.com
Telefon: 044 601 090

Memorijalni turnir u Novoj Subockoj

Podijeli ovu objavu

Jučer, 5. kolovoza, povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja, ŠNK Tomislav–Veterani, organizirao je 27. po redu, Memorijalni nogometni turnir u Novoj Subockoj u spomen na poginule hrvatske branitelje iz kluba.

S početkom u 17:00 sati obilježavanje je otvoreno postavljanjem vijenaca i paljenjem lampiona na mjesnom groblju, a onda su svi okupljeni imali priliku vidjeti Mural u Mjesnom domu u Novoj Subockoj, napravljen njima u čast.

U 18:00 sati odigrana je utakmica protiv ekipe Croatie iz Stare Subocke, gdje su domaćini pobijeili s rezultatom 6:3, no rezultat je tog dana bio najmanje bitan. Nakon utakmice podijeljeni su pehari, a iste je uručila malena Nora Šubr, unuka jednog od poginulih brnaitelja, a za ekipu ŠNK Tomislav-Veterani, pehar je preuzeo Marko Jambrisak, sin poginulog branitelja Tomislava, po kojem je klub i dobio ime.

Organizatori se zahvaljuju svma koji su na bilo koji način pomogli ovom obilježavanju, a posebno Gradu Novskoj na velikoj pomoći u izradi Murala.

Izvor: Novska.in

Više vijesti